Calendari D Advent Per Nens | Calendari D’Advent Musical 3699 명이 이 답변을 좋아했습니다

당신은 주제를 찾고 있습니까 “calendari d advent per nens – calendari d’advent musical“? 다음 카테고리의 웹사이트 th.taphoamini.com 에서 귀하의 모든 질문에 답변해 드립니다: https://th.taphoamini.com/wiki/. 바로 아래에서 답을 찾을 수 있습니다. 작성자 MUSICA FONT FREDA 이(가) 작성한 기사에는 조회수 212회 및 좋아요 3개 개의 좋아요가 있습니다.

calendari d advent per nens 주제에 대한 동영상 보기

여기에서 이 주제에 대한 비디오를 시청하십시오. 주의 깊게 살펴보고 읽고 있는 내용에 대한 피드백을 제공하세요!

d여기에서 calendari d’advent musical – calendari d advent per nens 주제에 대한 세부정보를 참조하세요

el racó de fem música
www.elracodefemmusica.blogspot.com

calendari d advent per nens 주제에 대한 자세한 내용은 여기를 참조하세요.

25 calendaris d’advent fàcils de fer – totnens

Els nens us poden ajudar a fer el calendari d’advent però per no xafar l’efecte sorpresa abans d’hora amagueu vosaltres el contingut de cada paquet, …

+ 자세한 내용은 여기를 클릭하십시오

Source: totnens.cat

Date Published: 12/9/2022

View: 2640

Fem un calendari d’advent diferent? – SA Botigueta

Al nostre tauler “Christmas” de Pinterest hi trobareu ees fàcils i divertes per a fer amb els nens. 4 Vals. Els vals són una altra magnifica opció per a …

+ 여기에 보기

Source: www.sabotigueta.cat

Date Published: 3/1/2021

View: 4810

ELS MILLORS CALENDARIS D’ADVENT PER NENS

Altres calendaris d’advent que segur triomfen per als nens: el calendari d’advent de Kinder Bueno o el …

+ 여기에 표시

Source: barcelonacolours.com

Date Published: 9/28/2021

View: 3596

Imprimible: Calendari d’advent – Pinterest

Ja falta molt poc per Nadal, i per aquestes festes he preparat un imprimible especial: un Calendari d’advent! Però aquest calendari és diferent dels que trobem …

+ 여기에 보기

Source: www.pinterest.es

Date Published: 2/9/2022

View: 1144

CALENDARIS D’ADVENT PER FER AMB NENS

Aquest calendari d’advent imita la forma d’un arbre de Nadal, i d’una manera molt original! Perquè amb unes quantes capses de diferents mesures podem …

+ 더 읽기

Source: www.sortirambnens.com

Date Published: 11/26/2022

View: 341

Calendari Advent 2021: una activitat per a nens cada dia

El calendari d’advent 2021 de betevé fa el compte enrere fins Nadal amb una activitat nova cada dia. Juga i descobreix-les!

+ 여기에 보기

Source: beteve.cat

Date Published: 10/14/2022

View: 8028

CALENDARI D’ADVENT: Proposta per a la cohesió de grup

Per començar, presentarem el projecte a l’aula amb algunes fotografies de calendaris d’advent diversos. Preguntarem als infants si saben que són …

+ 자세한 내용은 여기를 클릭하십시오

Source: mestralitzat.com

Date Published: 7/29/2022

View: 2622

calendari d’advent A – Genial.ly.

Why Genially? First steps · Tour of Genially · Pricing. What’s it for? Business · Education · University · Design. Learn. Genially Academy …

+ 여기에 더 보기

Source: view.genial.ly

Date Published: 5/29/2022

View: 3194

Calendari d’advent – Viquipèdia, l’enciclopèdia lliure

Un calendari d’advent és un calendari de “compte enrere” utilitzat a l’advent per a preparar-se pel Nadal. Aquesta mena de calendaris eren molt freqüents …

+ 여기를 클릭

Source: ca.wikipedia.org

Date Published: 1/16/2021

View: 2662

주제와 관련된 이미지 calendari d advent per nens

주제와 관련된 더 많은 사진을 참조하십시오 calendari d’advent musical. 댓글에서 더 많은 관련 이미지를 보거나 필요한 경우 더 많은 관련 기사를 볼 수 있습니다.

calendari d'advent musical
calendari d’advent musical

주제에 대한 기사 평가 calendari d advent per nens

  • Author: MUSICA FONT FREDA
  • Views: 조회수 212회
  • Likes: 좋아요 3개
  • Date Published: 2017. 12. 9.
  • Video Url link: https://www.youtube.com/watch?v=JV2nyliDy-I

25 calendaris d’advent fàcils de fer

Els calendaris d’advent són d’aquelles tradicions que sempre agraden. Comprar el calendari de xocolatines i obrir les finestretes cada dia sabent el què et trobaràs no sembla cap impediment per despertar en els nens il·lusió barrejada amb innocència. Si voleu variar una mica i fer-los a casa us hem portat 25 calendaris d’advent fàcils de fer amb els nens, són molt fàcils i la majoria estan fets amb paper d’embolicar o cartolines.

Encara que podreu posar una xocolatina en cadascun dels dies del vostre calendari, alguns, estan pensat per posar-hi quatre caramels, una joguina mini, un petit missatge escrit o simplement el número del dia. Mireu tots els calendaris d’advent que us portem com a mostra i trieu quin us agrada més per fer-lo. Abans de començar decidiu què voleu posar a dins de cada bossa, paquet o amagatall.

calendaris d’advent fàcils de fer amb nens

Els nens us poden ajudar a fer el calendari d’advent però per no xafar l’efecte sorpresa abans d’hora amagueu vosaltres el contingut de cada paquet, que siguin ells, dia a dia, els qui al obrir-lo es duguin la sorpresa. Hi ha cops que és més difícil trobar objectes diferents i petits per guardar que la confecció del mateix calendari. Emboliqueu vosaltres els paquets i que siguin els nens els encarregats de posar el número del dia.

Si feu el vostre calendari i ens els voleu mostrar, ja ho sabeu, envieu-nos una foto i la penjarem.

Calendaris d’advent en un penjador

Una manera senzilla i pràctica de penjar el calendari d’advent és la de fer servir un penjador. Aquest el podeu posar penjat al pom d’una porta o a la paret. Feu bossetes amb papers de colors, paper d’embalar, mini paquets i poseu el número en cada paquet.

Garlandes de calendari d’advent

També podeu fer calendaris d’advent en forma de garlandes, fent servir bosses de paper o fent-les vosaltres.

Calendari d’advent de paper

Calendaris d’advent fàcils de fer amb els nens. Fàcil, fàcil, bosses fetes amb fulls de paper de diari. Un calendari d’advent amb ninot de neu per anar retallant els dies i que podeu penjar a la nevera.

Calendaris d’advent amb agulles d’estendre

Les agulles d’estendre us poden servir per tancar paquets, penjar-los o simplement per fer una roda amb els dies.

Calendaris d’advent fets amb sobres

El calendari d’advent fets amb sobres de paper, són els calendaris dels desitjos. Cada dia un desig, una frase, un propòsit, un premi… Els sobres els podeu fer vosaltres amb papers de colors o simplement podeu fer-los agafant sobres blancs.

Calendaris d’advent fets amb tubs de cartró

Els tubs de cartró no poden faltar alhora de fer manualitats de Nadal, en aquest cas us hem portat tres models de calendari d’advent fets amb tubs de cartró: la caseta, l’arbre o els nans.

Creatius calendaris d’advent per fer amb els nens

Si no trobeu cap model que us agradi inventeu-ne un vosaltres o adapteu el que us agradi més o sigui més fàcil de fer. Encara que el més senzill i còmode és el de les xocolatines si el feu vosaltres els nens en gaudiran molt més.

Calendari d’advent sense xocolata i sense joguines

POST DEL 2019 Aquest és el post del calendari d’advent del 2019. Li he canviat la data perquè el trobeu més ràpid. Aviat publicaré algunes idees d’enguany que crec que us agradaran. Us aviso per instagram!

Ja fa uns anys que el nostre calendari d’advent és diferent: ni xocolatines, ni xuxes ni regalets. El nostre calendari és divertit, desenfadat i, sobretot, molt i molt creatiu. Volem passar una bona estona en família i aquest és, de ben segur, el millor regal de tots!

Us el vaig prometre i aquí el teniu! Som-hi?

L’estètica és important La part important és el contingut del calendari, en això hi estem d’acord. Però la manera en com el presentem serà, de ben segur, un punt a favor que despertarà encara més l’interès per a obrir-lo.

Aquest any us proposem agafar sobres de diferents mides de paper kraft (reciclat i reciclable)i pintar-les fent casetes de color blanc de manera que el resultat sigui un poble nadalenc: casetes, arbres, cotxes…

Un dels avantatges del paper kraft (a part de ser una opció sostenible!) és que ens donen múltiples possibilitats. D’una banda es poden aprofitar els sobres amb base, que s’aguanten sobre una superfície.

O es poden doblegar els sobres normals en forma triangular i penjar-los d’un fil amb qualsevol tipus de pinça

Però, es clar, la part important del nostre calendari d’advent no és la de fora… així que ens haurem de fer la següent pregunta:

Què hi posem a dins?

La idea del nostre calendari d’advent alternatiu és fugir de les típiques xocolatines, llaminadures o regalets que acaben fent més nosa que servei. L’època de nadal ja la tenim saturada de regals i torrons, així que creiem que una bona opció per a un calendari d’advent alternatiu és regalar bones estones en família.

La part més laboriosa de totes és la planificació del que hi posarem cada dia, així que us deixo aquesta plantilla buida del calendari d’advent per poder organitzar el dia que tocarà fer cada cosa, pensa quins dies tens més temps o quins dies tens activitats planificades, t’ajudarà a organitzar-te.

A dins del nostre calendari hi ha diferents continguts:

1 Pistes

A nosaltres ens encanten les pistes i les gimcanes. La gran majoria de dies dins dels sobres hi ha una pista tipus “ves cantant amb la llengua fora fins el lavabo” i allà es troben el val, el joc o l’activitat que toca aquell dia. Us asseguro que és un moment divertidíssim i que a casa ens regala grans moments.

Aquestes pistes es poden adaptar en funció de l’edat: si tens nens molt petits poden ser dibuixades, i si són més grans llegides.

2 Activitat sorpresa

Com que durant els dies de Nadal molts aprofitem per anar a veure algun espectacle, concert o teatre us proposem aprofitar-ho i posar-ho en al calendari en forma d ‘activitat sorpresa. La idea es que amb un petit dibuix puguin endevinar el que toca aquell dia.

3 Manualitats o treballs manuals.

Una altra bona manera de passar temps plegats és fent manualitats. Nosaltres intentem posar-les els caps de setmana perquè normalment és quan tenim més temps i gaudim més de fer-les. En aquest cas podem aprofitar els sobres més grans i posar part del material dins el sobre.

Al nostre tauler “Christmas” de Pinterest hi trobareu idees fàcils i divertides per a fer amb els nens.

4 Vals.

Els vals són una altra magnifica opció per a deixar volar la imaginació, fer coses junts i –per què no?- deixar-los fer allò que normalment no poden… La millor opció és personalitzar-los amb allò que els agradi més als nens. Com que és totalment obert a la imaginació, us deixo uns quants exemples que a casa nostre funcionen d’allò més bé.

Descarregat aquí els vals buits i emplena’ls!

Val per maquillar al papa com tu vulguis

Val per anar a dormir 10 minuts més tard

Val per triar un conte i que la mama/papa et llegeixi i te l’expliqui amb mímica

Val per triar el sopar / esmorzar / dinar

Val per moxianes, mimitus o pessigolles, etc.

M’agrada perquè al final compartim una estona divertida junts. T’aconsello que no abuseu de vals i que els poseu els dies que estigueu disposats a fer o deixar-vos fer…

Descarregat aquí els vals buits i emplena’ls!

Ah, des de fa un parell d’anys, nosaltres l’últim dia deixem que les nenes ens facin un val elles a nosaltres! Els encanta pensar en un val per a nosaltres! Us ho recomano!

5 Activitats

Aquest any, a diferència de calendaris anteriors, hi hem afegit una part d’activitats d’escriptura, jocs curts i agudesa visual. La idea es adaptar-ho a l’edat dels vostres fills i/o alumnes (que sabem que tenim mestres que fan el calendari a l’escola! 😀 ) i proporcionar una estona d’aprenentatge divertit.

Nosaltres tallem fulls d’una llibreta i ho escrivim a mà!

Us deixo alguns exemples, algunes d’elles són descarregables trets d’internet i d’altres meus.

JOC CURT:

-Amaga una cosa bonica i la mama o el papa l’ha de trobar. Si s’acosten al amagatall has de dir calent, si s’allunyen fred.

-Avui no pots parlar fins que algu digui el teu nom. Per tant hauràs de fer senyes i mímica fins que aconsegueixis que algú el cridi

– Fes la carta als reis amb els ulls tapats

– Fes un colage de coses naturals

– Jeroglífics, us en deixo un aquí d’en Jaume Cestelles del tatano.

AGUDESA VISUAL:

– Buscar diferencies. Opcions: ninos Nadal, petit príncep, gat i ninot de neu.

– Encercla tot el que hi ha en aquest dibuix que comença per la lletra _.

– Sopa de lletres, busqueu que n’hi ha moltíssims i per nivells. Us deixo una plantilla per personalitzar-la amb els nomes dels seus amics i un link on n’hi ha moltes.

ESCRIPTURA:

-Emplenar un comic, et deixo dues opcions. Mixu 1 i Mixu 2 del Tatano.

– Explica’ns com ets tu sense fer servir paraules que comencin per vocals, o paraules que continguin una lletra en concret.

– EXXXSSS escriu una llista de les coses que et fan fàstic i fes un rodolí.

– Fes una llista de coses que comencin amb la lletra _ Ara inventat un conte (inici, nus i desenllaç)amb aquestes coses. Inventa’t un CONTE.

– Endevinalles i rodolins : Us deixem un link de pàgines web on hi ha endevinalles per nens i rodolins.

MATEMÀTIQUES:

Aquests són els que he posat jo, recorda’t a adaptar-los a la seva edat.

-A Sabotigueta tenim molts 234 ninos; 43 són pops, 140 són balenes, 43 són estrelles de mar i la resta són meduses. Quantes meduses hi ha a Sabotigueta?

– Problema: A la biblioteca tenim molts llibres diferents. 140 llibres de naturals, 35 llibres de matemàtiques i 22 llibres de dibuix. Ens els hem de llegir tots durant el curs, com ens repartim la feina si a classe com 18 alumnes?

-Dibuixa 6 formes geomètriques que coneguis. I ara partint de la forma geomètrica, posa-li potes, orelles, ulls… i fes personatges inventats.

DIBUIX :

– Dibuixem cares i expressions divertides i estrafolaries!

– Pinta, retalla i enganxa a casa aquesta guirnalda.

– Cadàver exquisit dibuixat. Mamà fa un dibuix i deixa una part que es veu, la resta està amagada sota la fulla doblegada , ell o ella ha de continuar el dibuix… i aneu fent un dibuix entre tots, però no el veiem sencer fins al final.

– Dibuix d’un cos sense cap ni potes, unes potes sense cos…. Ells l’han d’acabar.

– Fes-te un retrat amb la mà esquerra

– Fem un dibuix d’una taula amb cadires. El nen o nena ha de respondre: Avui qui ve a dinar? Què dinarem? i dibuixar-ho.

– Resegueix la teva mà i pintat les ungles de manera estrafolària.

Hi ha revistes infantils, com el cavall fort o el tatano que sempre hi ha una part de jocs i d’aquí nosaltres treiem moltes idees. Espero que us hagi agradat molt!

Si teniu més idees per anar completant els vostres calendaris d’advent alternatius estarem encantades que ens les feu arribar. I si us animeu a fer un calendari d’advent estil Sa Botigueta estarem molt felices que els compartiu amb nosaltres a través d’Instagram!!! Recordeu etiquetar-nos @sabotigueta!!

Una abraçada,

Esther

Imprimible: Calendari d’advent

When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Calendari d’Advent 2021: Juga i descobreix una activitat nova cada dia fins Nadal

Compte enrere pel Nadal! Et presentem el calendari d’advent 2021 de betevé! Des de l’1 de desembre i fins al 24 de desembre podràs descobrir una activitat nadalenca cada dia. Juga, descobreix, cuina, fes treballs manuals, aprèn cançons, llibres o pel·lícules durant aquests dies, un calendari d’advent per a nens, amb propostes per a petits i grans, sobretot pensades per fer a casa, però també per conèixer alguns racons de Barcelona.

Com funciona el calendari d’advent de betevé?

Com tots els calendaris d’advent, cada dia que passa fins Nadal, pots obrir-ne una finestra i posar-te a prova amb una proposta, treballs manuals, joc, activitat, recepta i molt més! Ara bé, el calendari de betevé té una característica especial i és que podràs tornar a recuperar sempre les activitats nadalenques dels dies anteriors, per si durant les vacances i les festes vols posar en pràctica alguna de les idees.

I per anar fent boca… et revelem alguns continguts que trobaràs aquí en els propers dies: decoracions de Nadal, jocs de taula per a nens, refranys i frases nadalenques, pel·lícules i sèries per a aquest Nadal, llibres per a nens, com fer galetes… Si vols veure’n més, hauràs de venir cada dia al calendari d’advent i obrir-ne una finestra. Per acabar, no t’oblidis de compartir el calendari amb els teus amics i familiars per posar-vos a prova amb el repte de cada dia!

CALENDARI D’ADVENT: Proposta per a la cohesió de grup

S’acosta el Nadal i amb ell infinites tradicions amb moltes possibilitats a l’aula. Avui us porto un CALENDARI D’ADVENT DE COHESIÓ per al parvulari (amb alguna adaptació) i primària. Es tracta, com ja sabreu, d’una tradició molt antiga que servia per contar els dies que faltaven per al dia de Nadal. Avui en dia, però, les nostres aules són molt diverses i tenim varietat de cultures i religions i ho enfocarem laicament com els dies que falten per al Tió, les Vacances o el que més s’adapti a les necessitats de l’aula.

Com seria molt avorrit donar una xocolatina a un nen cada dia mentre la resta s’ho miren (sense entendre res, depenent de l’edat) ho enfocarem a fer tot el contrari, fer cohesió de grup.

Una de les principals característiques d’aquestes dates de l’any són els dinars/sopars/estones en família, en definitiva, el CALIU i la GERMANOR. És per això que la meva idea és traslladar aquest sentiment de pertinença al grup a la nostra aula. La companyonia i l’amistat no entenen de religions ni cultures. A més, com qualsevol calendari, ens permetrà treballar la seriació dels nombres i la consciència del temps (dies).

COMENCEM…

Per començar, presentarem el projecte a l’aula amb algunes fotografies de calendaris d’advent diversos. Preguntarem als infants si saben que són o si n’han fet mai cap. A partir de la descripció dels infants del que és un calendari debatrem com serà el nostre i amb quins materials el podem fer. Com hi ha (més o menys) tants dies com alumnes a la classe, cada alumne s’encarregarà de confeccionar un dia. Per tant, el nostre calendari haurà d’estar fet amb materials reciclats o d’ús quotidià per als infants.

Així doncs, un cop sabem com volem que sigui el nostre calendari (amb sobres, mitjons, capses…) parlarem com podem saber el dia que li toca confeccionar a cada infant. Ha de sortir d’ells trobar la manera de numerar-se o buscar una llista on estiguin enumerats. A partir d’aquí deixarem volar la imaginació per a la decoració de cada dia i els oferirem diversos materials (papers de colors, pintures, purpurina, gomets, etc) perquè creïn. És important que posin el número del dia en algun lloc visible del sobre/capsa/mitjó. No patiu si hi ha més de 25 infants, com he dit és un calendari alternatiu i si ha d’arribar fins al 27, no passa res.

Ja només ens queda muntar i GAUDIR! Per al muntatge els infants aniran col·locant el seu dia al calendari per ordre (depenent del curs ho podran fer sols i soles) amb l’ajuda de tots i totes, si s’escau.

ATENCIÓ!

Si tota aquesta part de muntatge no és del teu estil o bé consideres que no és necessària, la versió interactiva és la teva solució!! La trobaràs al document imprimible juntament amb la GUIA PER AL DOCENT fent clic aquí.

Aquesta versió interactiva també us pot ser d’ajuda per compartir amb les famílies el calendari i fomentar, així, la seva participació durant els caps de setmana.

I….SOM-HI!

Dimecres 1 de desembre – LA TERANYINA DE LES COSES BONES

Aquesta és una dinàmica força coneguda una mica adaptada per a la situació. Inicialment aquesta dinàmica servia per conèixer els noms dels companys i companyes, però en aquest cas ens trobem al desembre i, en principi, els infants ja es coneixen. Així doncs, l’hem modificat una mica i consisteix en, seguint la idea de fer una teranyina amb un cabdell de llana, anomenar una qualitat positiva de nosaltres mateixos i passar la llana a un altre persona. Quan tothom ja hagi dit la seva qualitat positiva obtindrem una preciosa teranyina de coses bones. A continuació, per desfer-la, haurem de dir una qualitat bona de la persona següent, és a dir del membre del grup que en la formació de la teranyina ens ha passat el cabdell. Per últim, conversarem sobre totes les coses bones que s’han dit i com ens sentim després de dir-les i sentir-les.

Amb aquesta activitat els infants reflexionaran sobre les coses bones de cada persona i les d’una mateixa, adonant-nos que tots i totes tenim moltes qualitats bones tot i que sovint és més fàcil veure les dolentes.

MATERIAL : Llana.

Dijous 2 de desembre – ORDRE A LA FILA

Per a la realització d’aquesta activitat necessitarem ajuntar dos bancs suecs. Tots els infants hi pujaran damunt de peu i s’hauran d’ordenar seguint les consignes de la mestra sense baixar ni caure. Per exemple: per ordre de llista, de més gran a més petit, de més baixet a més alt, etc. Per complicar-ho una mica, depenent de l’edat, podem afegir la consigna de fer-ho sense poder parlar. Per finalitzar la dinàmica, farem una mica de conversa en relació a les sensacions i emocions que ens ha transmès el joc, quan ens ha costat més posar-nos d’acord, que podríem haver fet millor o diferent, etc.

Aquest joc fomentarà el consens i la presa grupal de decisions així com la cooperació per aconseguir-ho sense que ningú caigui.

MATERIAL : No necessita material, però si un espai ampli amb una línia dibuixada a terra (p.ex. la pista del gimnàs o pati). Del contrari necessitarem una cinta adhesiva per marcar-la a la classe.

Divendres 3 de desembre – LA MALETA

La mestra portarà una maleta/motxilla amb alguns objectes personals importants per ella/ell. Explicarà als infants perquè són importants, perquè els ha escollit i com la fan sentir. Els proposarà fer el mateix als alumnes i que el pròxim dia portin un objecte que sigui important per a ells o que els porti un bon record.

Si voleu fer més explícit que l’activitat ens la proposa el calendari podeu treure una clau que obri la maleta o algun objecte i un paper amb el nom de l’activitat de la capsa/mitjó/sobre del dia corresponent.

MATERIAL : Maleta amb objectes de la mestra.

Dissabte 4 de desembre – CONFECCIONA EL TEU NOM*

La dinàmica d’avui és un repte. Els infants hauran de buscar objectes per casa que tinguin per inicial les lletres del seu nom.

Quan ho tinguin poden fer una fotografia de la composició per ensenyar-la als companys i les companyes el pròxim dia d’escola.

Fàcil? Podem anar més enllà i proposar-los crear un enigma visual amb objectes de casa.

*Activitat de cap de setmana

Diumenge 5 de desembre – A RIURE!*

Què hi ha més divertit que riure en bona companyia?

Així doncs, avui els infants hauran de buscar o inventar acudits i explicant-los a casa. Després també poden demanar als familiars que els expliquin algun ells i passar una estona divertida en família.

Aquesta dinàmica ajudarà als infants a alliberar tensions i reforçarà els vincles i la confiança i de ben segur que us demanaran fer-ho més vegades.

*Activitat de cap de setmana

Dilluns 6 de desembre – REGALO ABRAÇADES*

La consigna d’avui és regalar tantes abraçades com es vulgui i/o necessiti. Hem d’omplir el dia d’abraçades que són gratuïtes!

*Activitat de cap de setmana

Dimarts 7 de desembre – T’EXPLICO UN CONTE *

Durant el dia d’avui haureu d’explicar un conte a un familiar o amic. Potser un conte inventat per vosaltres o el un conte que us agradi molt.

*Activitat de cap de setmana

Dimecres 8 de desembre – UNA COSA QUE M’IDENTIFICA*

Després de portar els objectes que ens identifiquen i explicar el perquè proposarem als infants buscar un que els representi i sigui important per a ells i elles.

Així doncs, durant el cap de setmana hauran de buscar un objecte que els identifiqui i el dilluns ens explicaran les raons per les quals l’han triat.

*Activitat de cap de setmana

Dijous 9 de desembre – LA MEVA MALETA

Continuarem amb les explicacions dels objectes dels infants i afegirem l’activitat del calendari del dia 6 amb els objectes que els infants han decidit portar amb la consigna del cap de setmana.

Aprofitarem que expliquen per què és important l’objecte que porten per demanar-los com es senten davant de l’objecte o el record.

Finalment com a cloenda de l’activitat, proposarem als infants que col·loquin els seus objectes, juntament amb el dels altres company i companyes, en un quadrat per tal de fer una fotografia.

Aquesta activitat aproparà als infants a les vides i gustos dels altres i crearà un ambient de confiança al grup classe. És important que tots i totes s’escoltin i es respectin.

MATERIAL : Objectes dels alumnes.

Divendres 10 de desembre – EL GLOBUS

Aquesta dinàmica consisteix a aconseguir que tots els infants de la classe toquin el globus sense que aquest caigui a terra S’ha de treballar en equip per evitar-ho. Durant el transcurs de la dinàmica el/la mestre/a anirà afegint consignes com per exemple: “només es pot tocar el globus amb la punta dels dits” o “només podem tocar el globus amb el cap”. Per acabar, com sempre, farem 5 minuts de conversa.

És una dinàmica fàcil i divertida per promoure la cohesió de grup i fomentar la comunicació per un mateix objectiu.

MATERIAL : Un globus.

Dissabte 11 de desembre – DIBUIXA LA CLASSE*

Els infants hauran de fer un dibuix de com veuen la classe i els companys i companyes on, també, hi apareguin les coses més importants que per a ells té el nostre grup classe. Els dibuixos els penjarem a les parets.

*Activitat de cap de setmana

Diumenge 12 de desembre – LES COSES BONIQUES*

Durant el dia d’avui haurem de dir coses boniques a les persones importants per a nosaltres, ja siguin amics, germans, avis, pares, animalets… Tothom es mereix sentir coses maques.

*Activitat de cap de setmana

Dilluns 13 de desembre – DUES VERITATS I UNA MENTIDA

Com el títol de l’activitat bé indica, consisteix a pensar dues veritats i una mentida sobre nosaltres mateixos. Aquestes les exposarem al grup classe i entre tots haurem de decidir quina és la mentida. Aquesta dinàmica sol agradar molt, ja que els recorda a una mena de concurs i els ajudarà a conèixer-nos més i millor. A més, la mentida sempre fa molta gràcia. Com sempre, per acabar, farem uns minuts de conversa.

Aquesta dinàmica fomentarà el consens en grup a l’hora de triar quina és la mentida, ajudarà que es coneguin més i, amb això, promourà la cohesió de grup classe.

MATERIAL : No necessita material.

Dimarts 14 de desembre – TRENCACLOSQUES CONJUNT

L’objectiu principal d’aquesta activitat és la realització d’un puzle grupal. És a dir, cada infant de la classe tindrà una peça que haurà de col·locar i podrà ajudar als companys i companyes si aquests ho necessiten amb explicacions d’on creu que va. El puzle ha de ser de peces grans, per tal que tots ho vegin bé, i d’unes 30 peces, perquè n’hi hagi mínim una per a cada infant. Si ho creieu convenient, també es pot fer amb la consigna de “prohibit parlar”, la qual fomentarà l’expressió no verbal. Per últim parlarem de com ha anat l’activitat i si ens ha resultat fàcil o difícil i per què. També parlarem de què passaria si faltés una persona i com ho solucionaríem.

És una bona activitat de cohesió de grup, ja que tots tenen una peça d’aquest puzle i, per tant, tots som necessaris per a poder-lo acabar. Aquest simple fet resulta ser una metàfora de la realitat com a grup classe on tots tenim el nostre paper i tots som importants.

MATERIAL : Trencaclosques amb el nombre de peces com infants del grup. Aquest pot ser una foto de grup o una imatge distintiva retallada en tants trossos com alumnes.

Dimecres 15 de desembre – DIGUES UNA COSA BONICA!

La dinàmica d’avui consisteix, en definitiva, en dir-nos coses boniques. Així doncs, ens posarem un paper enganxat a l’esquena (amb imperdibles, cel·lo o el que sigui) i anirem per la classe escrivint a l’esquena dels companys i companyes totes aquelles coses bones que creiem que tenen. Al finalitzar la sessió tots tindrem un full ple de coses boniques que ens agradarà llegir i guardar. Per últim, podem parlar de com ens ha fet sentir l’activitat i quina és la cosa més bonica que ens han dit.

Aquesta activitat promou les virtuts de cadascú així com l’expressió d’aquestes als companys i companyes. També fomentarà un autoconeixement i autoestima positius.

MATERIAL : Fulls, cel·lo i retoladors.

Dijous 16 de desembre – FEM PARAULES

Amb grups de 5 o 6 infants pensaran una paraula amb tantes lletres com integrants tingui el grup. El joc consistirà a representar les lletres de la paraula triada per tal que la resta de grups/infants l’endevinin. No s’ha de representar l’acció de la paraula sinó que han de fer les lletres. Per exemple, si el grup està format per 5 infants i trien la paraula “taula” cada infant farà una lletra amb el cos. Entre tots els membres del grup hauran de pensar com s’escriu la seva paraula i representar-la. Així doncs, cada grup representarà la seva paraula enginyant-se-les per fer entendre cada lletra.

Per finalitzar l’activitat farem 5 minuts de conversa per tal que expressin com s’han sentit i si els ha agradat. Els preguntarem què hauria passat si un del grup no hagués representat la seva lletra perquè reflexionin sobre la importància de cadascú dins un grup.

Aquesta dinàmica els ajudarà a prendre consciència de la importància de cada membre del grup dins d’aquest. Tots els membres són necessaris, ja que sense un o una no haurien pogut fer la paraula sencera i la resta no haurien endevinat la paraula.

MATERIAL : No necessita material.

Divendres 17 de desembre – EL JOC DE LES CADIRES COOPERATIU

Aquí tenim la versió cooperativa del tradicional joc de les cadires. Aquesta versió consisteix a intentar, cada vegada amb menys cadires, que tots els infants pugin a algun lloc. És a dir, quan la música es pari no ha de quedar cap infant en terra, han d’estar tots i totes damunt les cadires. Començarem amb una cadira per infant i anirem reduint cadires fent que sigui necessari compartir espai i ajudar-se a mantenir l’equilibri. En aquest joc ningú guanya, o bé l’equip guanya o bé l’equip perd. Per últim, farem conversa per expressar com ha anat i com ens hem sentit. També els podem preguntar què és el que més els ha agradat d’aquest joc amb la intenció que surti la cooperació (ajudar-se).

Aquest joc em resulta una versió genial del clàssic joc de les cadires on cada ronda un nen sortia eliminat. A més, fomentarà la cooperació per a la consecució d’un objectiu comú.

MATERIAL : Les cadires de la classe.

Dissabte 18 de desembre – ESCOLTA NADALES MODERNES! *

Escoltar tantes nadales modernes com es pugui i fer recerca d’aquelles que no coneixen és la consigna del dia 22 de desembre.

Podem proposar, també, pots escriure o pensar la seva pròpia lletra d’una nadala pensant en com és el seu Nadal.

Aquí trobareu un bon recull i un enllaç a la llista d’Spotify de NADALES MODERNES

*Activitat de cap de setmana

Diumenge 19 de Desembre – DEIXA QUE ET CANTI UNA CANÇÓ*

Avui han de cantar cançons als seus familiars i/o amics. Poden triar una cançó que els agradi o la que més els vingui de gust cantar. Es tracta d’omplir de cançons el dia d’avui.

*Activitat de cap de setmana

Dilluns 20 de desembre – UNA POSTAL DE REGAL

Avui confeccionarem una postal de Nadal que podrà ser per qualsevol company o companya Oferirem materials de tota mena i els donarem llibertat absoluta.

Aquestes postals formaran part del final del calendari el dia 24 de desembre i hauran de ser anònimes.

MATERIAL : Materials diversos segons les idees que tingueu.

Dimarts 21 de desembre – BINGO DE COMPANYS I COMPANYES

Aquest és un bingo alternatiu i consisteix a respondre algunes preguntes sobre els alumnes de la classe. És a dir, hauran de trobar una persona que compleixi cada ítem i no es pot repetir infant. Per exemple, hauran de trobar un/a company/a que tingui dos germans, un/a que tingui un gat, un/a que li agradi molt llegir, un/a que li agradi la verdura… i qualsevol consigna que se’ns acudeixi. Un cop hagin trobat i escrit el nom d’un company o companya a cada consigna diran “BINGO!”. La gràcia és que vagin per la classe preguntant i resolent el bingo.

Aquest joc els permetrà conèixer més als seus iguals i els seus gustos i per tant fomentarà la cohesió del grup classe.

Al pack descarregable trobareu un document amb targetes de bingo fetes i la plantilla per si les voleu confeccionar vosaltres.

MATERIAL : Plantilla del bingo.

Dimecres 22 de desembre – TROBA I ORDENA LA FRASE

Trobaran paraules de frases inspiradores de diferents colors escampades per terra. Cada infant n’haurà d’agafar una i buscar les altres persones amb trossos del mateix color. Després, entre tots els membres del grup, hauran d’ordenar totes les paraules per formar una frase que ensenyaran als altres grups un cop muntada.

Per últim, poden explicar què els fa pensar cada frase.

Les frases han d’oferir alguna reflexió o moralina. Alguns exemples podrien ser:

Si penses en petit, no passarà res gran

La cursa no la guanyen sempre els més ràpids, sinó aquells que segueixen corrent.

El que més falta fa en aquest món, és el que tu has vingut a donar-li.

Ser intel·ligent no és treure bones notes, és escollir la millor manera de resoldre els problemes.

També podeu buscar un poema o vers d’hivern. Així primer hauran d’endreçar les paraules de cada frase i finalment muntar el vers/poema en l’ordre correcte.

En qualsevol cas, cal escriure o imprimir cada frase en un full de color amb una mida prou gran com perquè puguin manipular-la per endreçar-la.

MATERIAL : Diferents frases (papers de diferents colors) tallades per paraules o conjunt de paraules (segons nivell).

Dijous 23 de desembre – JUGUEM A JOCS DE TAULA*

La consigna és clara, durant el dia d’avui hauran de jugar en família a algun joc de taula. Així doncs, cal que dediquin una estona del dia a jugar.

Qualsevol joc és vàlid!! De fet amb una baralla de cartes hi ha centenars de jocs per fer.

També poden donar un cop d’ull a aquesta pàgina on en trobaran alguns per imprimir i jugar (print&play).

*Activitat de cap de setmana

Divendres 24 de desembre – UNA POSTAL DE REGAL*

Dins la capsa del calendari d’advent del dia 24 hi trobarem tants sobres com infants, els quals seran repartits amb la consigna de: “no el podem obrir fins al dia 24 de desembre”. El sobre contindrà una de les postals d’algun company o companya i, si voleu, una petita xocolatina.

*Activitat de cap de setmana

Dissabte 25 de desembre – DINEM JUNTS I JUNTES*

Avui és Nadal i toca dinar en família i fer germanor. Aquesta és l’essència del nadal, el caliu dels que ens estimen.

*Activitat de cap de setmana

PD: les activitats o consignes dels caps de setmana podeu obrir-les el divendres donar-los un petit paper amb l’explicació per a cada infant o bé oferir l’enllaç a les famílies a la versió interactiva mitjançant e-mail o codi QR.

Què trobareu al pack descarregable?

CALENDARI IMPRIMIBLE llest per posar-lo en pràctica amb explicacions destinades als infants.

CALENDARI IMPRIMIBLE sense numerar amb les explicacions de les dinàmiques destinades als infants i separades en activitats d’aula i de cap de setmana.

GUIA PER AL DOCENT amb les explicacions més extenses de les activitats i dinàmiques.

ETIQUETES AMB I SENSE NÚMEROS

VERSIÓ INTERACTIVA DE GENIAL.LY llesta per dur a l’aula amb les explicacions destinades als infants.

⚠️ Els beneficis obtinguts d’aquest material aniran destinats a La Marató 2021, dedicada a la Salut Mental.

Per aconseguir el CALENDARI D’DAVENT feu clic aquí.

I recorda, el més important és…

FER PINYA!!!

Viquipèdia, l’enciclopèdia lliure

En aquest calendari d’advent cada dia es descobreix una nova imatge.

Un calendari d’advent és un calendari de “compte enrere” utilitzat a l’advent per a preparar-se pel Nadal. Aquesta mena de calendaris eren molt freqüents quan molta gent no sabia comptar, i eren utilitzats abans de les festivitats importants, com Nadal, Pasqua, Tots Sants, etc. A alguns llocs se segueixen utilitzant per tradició. Podien tenir diverses formes, però tots tenen en comú haver de canviar alguna cosa (obrir una finestra, tallar o despenjar un element, treure una cama, encendre una espelma, etc.) cada dia fins que arriba el dia assenyalat esperat, en el cas del calendari d’advent el Nadal.

Història [ modifica ]

Era comú que els nens de l’Alemanya protestant del segle xix encenguessin una espelma per cada dia del període d’Advent, és a dir, des del diumenge d’Advent (data mòbil) fins a la nit de Nadal.

El primer calendari d’advent que es coneix era del 1851[1] i es va pintar a mà. El 1908, Gerhard Lang edità el primer calendari d’advent imprès, que va tenir molt d’èxit. Contenia vint-i-quatre estampes, a cada una de les quals normalment hi havia un personatge religiós dibuixat, com per exemple un sant o la Mare de Déu, que cada dia s’havia d’enganxar al calendari.

A Mallorca n’hi havia uns de tradicionals amb neules decorades i, més modernament, paper treballat de la mateixa manera, que ara es fa servir per a guarnir pessebres.[2]

Als anys 20 s’imprimeixen els primers calendaris amb tauletes de xocolata. A l’actualitat a alguns països germànics i anglosaxons són freqüents uns d’infantils que contenen una llaminadura o un petit regal per a cada dia. Alguns d’aquests són casolans però hi són molt venuts els industrials amb un bombó o un tros de xocolata per a cada dia.

Referències [ modifica ]

Vegeu també [ modifica ]

키워드에 대한 정보 calendari d advent per nens

다음은 Bing에서 calendari d advent per nens 주제에 대한 검색 결과입니다. 필요한 경우 더 읽을 수 있습니다.

이 기사는 인터넷의 다양한 출처에서 편집되었습니다. 이 기사가 유용했기를 바랍니다. 이 기사가 유용하다고 생각되면 공유하십시오. 매우 감사합니다!

사람들이 주제에 대해 자주 검색하는 키워드 calendari d’advent musical

  • 동영상
  • 공유
  • 카메라폰
  • 동영상폰
  • 무료
  • 올리기

calendari #d’advent #musical


YouTube에서 calendari d advent per nens 주제의 다른 동영상 보기

주제에 대한 기사를 시청해 주셔서 감사합니다 calendari d’advent musical | calendari d advent per nens, 이 기사가 유용하다고 생각되면 공유하십시오, 매우 감사합니다.

See also  필리핀 성 관광 | 남자들은 필리핀에 왜 열광하는가? | 마닐라 교민들의 밤문화 성지.. 가보자! 상위 19개 베스트 답변

Leave a Comment